Antalyaspor’da Alex de Souza krizi

Antalyaspor, Burdur kampında yaşanan güvenlik ihlali nedeniyle Fenerbahçe taraftarlarının Alex de Souza ile fotoğraf çektirmesine sert tepki gösterdi.

Antalyaspor, Burdur kampında yaşanan bir olay üzerine resmi internet sitesinden açıklama yaptı. Fenerbahçe taraftarlarının antrenman sahasına girerek Teknik Direktör Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza almaları, Antalyaspor camiasında büyük tepkiye yol açtı.

Burdur kampında Fenerbahçe taraftarlarının güvenlik önlemlerini aşarak Alex de Souza ile fotoğraf çektirmesi, Antalyasporlu futbolseverler arasında huzursuzluk yarattı.

Bu durumun ardından kulüp, resmi bir açıklama yaparak güvenlik zafiyeti nedeniyle tepkisini dile getirdi ve Fenerbahçe taraftarlarının Brezilyalı teknik direktörle fotoğraf çektirmesini eleştirdi.

Antalyaspor’un açıklamasında, kampın güvenliğinin sağlanamaması ve taraftarların antrenman sahasına izinsiz giriş yaparak fotoğraf çekilmesi sert bir dille kınandı.

Kulüp, benzer olayların tekrarlanmaması için gerekli önlemlerin alınacağını belirtti:

“Bugün sosyal medyada, takımımızın Burdur kampı sırasında başka takım taraftarlarının Teknik Direktörümüz Alex de Souza ile fotoğraf çektirip imza aldığı görüntülerini biz de yönetim kurulu olarak şaşkınlık ve üzüntü ile gördük.

Hiç kimsenin alınmadığı antrenman sahasına kamp yapılan tesisin ve antrenman sahasının güvenliğinden sorumlu kişilerin zafiyeti nedeniyle kulübümüzden izinsiz olarak bazı kişilerin alındığı tespit edilmiştir. Bu zafiyet ile ilgili gerekli girişimler kulübümüz tarafından yapılmıştır.

Takımımızın Burdur kampındaki sevk ve idaresinden sorumlu profesyonellerimizin görüşü ve savunması alınmış, güvenliğin tam olarak sağlanması konusunda gerekli girişimler yapılmış, bundan sonra bir daha bu tür görüntülerin yaşanmaması için sorumlu kim varsa en sert dille uyarılmıştır.

Taraftarımızın bu konudaki serzenişini haklı ve yerinde bir tepki olarak görüyor, aynı düşünceleri ve üzüntüleri paylaşıyoruz.

Bundan sonra kamplarda, hazırlık maçlarında ve resmi müsabakalarda benzer görüntülerin yaşanmaması için tüm önlemlerin alınacağını saygıyla duyururuz.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir