Galaxy Z Fold 6 Ultra daha fazla ülkede satışa sunulacak, peki ya Türkiye?

Samsung, Galaxy Z Fold 6 Ultra modelini birden fazla bölgede piyasaya sürmeye hazırlanıyor. Yılın başından beri Samsung’un Galaxy Z Fold serisine gizemli bir “Ultra” model ekleyeceği söylentileri dolaşıyordu. Bu katlanabilir akıllı telefonla ilgili pek çok spekülasyon bulunmasına rağmen, Android Headlines dikkat çekici bilgilere ulaştı. İlk başta sadece Kore ile sınırlı olacağı düşünülen Z Fold 6 Ultra, Çin’de de tanıtılacak. Bu durum ise, cihazın başta Türkiye olmak üzere diğer dünya ülkelerinde de satışa sunulabileceği düşüncesini doğurdu.

Galaxy Z Fold 6 Ultra, sadece Kore ile sınırlı kalmayacak. Galaxy Z Fold 6 ve 6 Ultra modellerinin iç model numaraları Q6 ve Q6A olarak onaylandı. Galaxy Z Fold 6 Ultra’nın model numarasının SM-F958N olacağı ve sadece Kore’de satılacağı düşünülüyordu. Ancak, yeni ortaya çıkan bilgilere göre SM-W9025 model numarasıyla bu durum değişti. Peki, bu model numarasının önemi nedir?

Samsung, Z Fold modellerini Çin pazarında farklı isimlerle satıyor. Örneğin, Galaxy Z Fold5 ve Z Flip 5 modelleri, Çin’de Galaxy W24 ve W24 Flip olarak piyasaya sürüldü. Güney Koreli şirket, SM-W9025 model numarasını tescilledi, bu da Z Fold 6 Ultra’nın Çin’de satılacağı anlamına geliyor. Muhtemelen bu katlanabilir cihaz, Çin’de “Galaxy W25 Ultra” adıyla tanıtılacak.

Pazar ismi henüz netleşmedi ve Samsung tarafından doğrulanmadı. Ancak, Z Fold 6 Ultra’nın sadece Kore ile sınırlı kalmayacağı kesinleşti. Belki de Samsung, Z Fold 6 Ultra’yı sınırlı stoklarla küresel pazarda da satışa sunacak, ancak bunu söylemek için henüz erken. Markanın bu cihazı iki ülkede tanıtması, maliyetler nedeniyle tamamen normal. Yeni Z Fold6’nın önceki Z Fold 5’ten çok daha pahalı olması bekleniyor. Bu nedenle, Z Fold 6 Ultra’nın sadece iki ülkede tanıtılacağı düşünülüyor. Yeni “Ultra” katlanabilir cihazın, Galaxy Tab S10 ve S25 serisi ile birlikte 2025 yılında tanıtılması planlanıyor.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir