Meryem Uzerli ve Ebru Şahin’in Hollywood şıklığı…

Hollywood Türk Film ve Drama Günleri etkinliğinde “Atatürk” filminin gösterimi yapıldı. Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı ile Kültür ve Turizm Bakanlığının girişimleriyle düzenlenen etkinliğe Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Batuhan Mumcu, Türkiye’nin Washington Büyükelçisi Hasan Murat Mercan, Türkiye’nin Los Angeles Başkonsolosu Sinan Kuzum’un yanı sıra Kültür ve Turizm Bakanlığı Sinema Genel Müdürü Erkin Yılmaz katıldı.

“HOLLYWOOD’DA PARLADIK”

Etkinliğin Başkanı Barbaros Tapan, yoğun destek ve katılımdan ötürü memnuniyetini ifade ederek “Hollywood’da parladık, Türkiye’miz yabancı misafirleri büyüledi” dedi.

Konuklar ise Disney Plus platformunda filmin yayımlanmasının önüne geçen lobi faaliyetlerini eleştirdi. Uluslararası camiada Türk sinemasının etkisini gösteren etkinliğe Engin Altan Düzyatan, Aras Bulut İynemli, Meryem Uzerli, Ebru Şahin ve Fadik Atasoy gibi pek çok oyuncu katıldı.

ENGİN ALTAN DÜZYATAN İLE MERYEM UZERLİ BİR ARAYA GELDİ

Yurt dışında da büyük bir hayran kitlesine sahip olan Engin Altan Düzyatan düzenlenen etkilinte meslektaşı Meryem Uzerli ile bir araya geldi. Düzyatn, sosyal medya hesabından güzel oyuncu Uzerli ile çekildiği kareyi takipçilerinin beğenisine sundu.

patronlardunyasi.com

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir