Skoda Fabia indirim listesine girdi, Clio’dan çok daha ucuza satılıyor

Skoda Fabia fiyatları hızlı bir şekilde düşmeye başladı, görenler Clio’dan ucuza satılmasına şaşırdı.

Volkswagen‘in al markası Skoda, satışlarını arttırmak için çılgın bir kampanya başlattı. Özellikle de B hatchback modeli Fabia’nın satış performansını yükseltmek isteyen marka, söz konusu otomobilin fiyatlarını ciddi anlamda aşağı indirdi.

Üstelik Skoda yetkili satıcılarına gittiğiniz zaman bayide pazarlık şansı da sizleri bekliyor olacak. Buna ek olarak faizsiz kredi avantajlarının da yer aldığını belirtmiş olalım. 12 Ay vade ile faizsiz kredi almanın yanı sıra düşük faizli taşıt kredisi imkanı da tüketicilere sunuluyor.

Skoda Fabia, baz donanım seviyesinde bile DSG şanzımanla beraber geliyor. Yani bu otomobilin manuel vitese sahip herhangi bir versiyonu mevcut değil. Bu da giriş segmentindeki fiyatın emsallerine kıyasla daha yüksek olmasına neden oluyor.

Zira Fabia‘nın rakiplerine göz attığımızda, genellikle giriş paketinde manuel şanzımanı görmüş oluyoruz. Fabia‘da ise 115 beygir gücünde olan 1.0 litrelik TSI yani benzinli motor ve DSG şanzıman yer alıyor.

Bu şanzıman ve motor ikilisi, otomobilin harika bir performans sergilemesini sağlarken yakıt tüketimi noktasında da makul değerler veriyor. Tasarımsal anlamda da oldukça şık görünen Fabia, Skoda yetkili satıcılarında yeni sahiplerini bekliyor.

Dilerseniz şimdi biz de lafı daha fazla uzatmadan sizleri söz konusu otomobilin donanım seçenekleri ve fiyat listesiyle baş başa bırakalım.

Premium 1.0 TSI 115 PS DSG

Fiyatı: 1.329.900 TL

Monte Carlo 1.5 TSI ACT 150 PS DSG

Fiyatı: 1.569.900 TL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir