Ünlü Keman Virtüözü Fare Zehri ile Annesini ve Arkadaşlarını Öldürmeye Çalıştı

Schleswig Holstein Senfoni Orkestrası’nın uzun yıllar birinci kemancısı olan Marcus Honegger, cinayet girişimi ile gündemde. Honegger 2019 yılında Çin’deki bir e-ticaret sitesinden satın aldığı fare zehrini kullanarak annesini ve arkadaşlarını öldürmeye çalıştı.

62 yaşındaki Keman virtüözü Marcus Honegger, Almanya’da yaşayan ve Schleswig Holstein Senfoni Orkestrası’nın en kıdemli sanatçılarından biriydi. Honegger, uzun yıllar orkestranın birinci kemacısıydı.

Kariyeri geriye doğru giden Honegger, yaptığı vahşi bir plan ile gündeme geldi. Ünlü kemancı fare zehri ile önce 2 arkadaşını yakın zamanda ise annesini öldürmeye çalıştı.

Ünlü kemancı, bakımevinde kalan annesini ziyaret ettiği sırada fare zehri kattığı kek ve kahveye annesine yedirerek annesini öldürmeye çalıştı. Fare zehrini yiyen anne zehirlenerek hastaneye kaldırıldığında yapılan müdahaleler ile sağlığına kavuştu.

Ünlü kemancı annesini zehirleyip öldürmeye çalışmadan kısa bir süre önce turne sırasında arkadaşlarına fare zehri katılmış dip sos ikram ettiği ortaya çıktı. Müzisyen Susanna H. ve Andreas D.’de hastaneye kaldırıldığı biliniyor.

Sanat dünyasını sarsan bu olayı ünlü kemancının neden yaptığı tam bilinmiyor. Ünlü kemancının psikolojik sorunları olduğu ve bu yüzden bu cinayet girişimlerinde bulunduğu tahmin ediliyor. Gözaltına alınan Honegger iddialı kabul etmedi ve avukatı temyize gideceklerini açıkladı.

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir